U bent hier

Eerste meting Whippets en Italiaanse Windhonden 2020 (15 februari)

De eerstvolgende meting voor Whippets en Italiaanse Windhonden vindt plaats op zaterdag 15 februari 2020, vanaf 10.00 uur bij de Kynologenvereniging Nieuwegein, Galecopperzoom 3, 3437 PJ Nieuwegein

Deze meting is bedoeld voor alle honden die volgens het reglement voor de eerste keer gemeten of hermeten dienen te worden. Voor zowel de eerste meting als voor de hermeting dien je jezelf aan te melden. Je krijgt geen automatische oproep voor de hermeting.

Wanneer de WvCNL je thuisvereniging is, kun je je te meten honden via deze webpagina aanmelden. Voor alle honden die gemeten moeten worden, vul je ons webformulier en het CvW aanmeldformulier in. Het secretariaat zorgt er vervolgens voor dat de aanmeldingen aan de CvW doorgestuurd worden.

Voor de aanmelding voor deze meting dient voor elke te meten hond een apart aanmeldformulier van de CvW en ons webformulier ingevuld te worden. 

De sluitingsdatum voor aanmelding voor deze meting is 1 februari 2020.

De aanmelding werkt als volgt:

  • Download het aanmeldformulier naar je computer met de link onderaan het formulier ('Click here to download the PDF file')
  • Vul op dit aanmeldformulier de gegevens van de eigenaar en de te meten hond in en bewaar het formulier op je computer
  • Vul onderstaand webfomulier in en voeg het ingevulde aanmeldformulier er aan toe
  • Niet (volledig) ingevulde aanmeldformulieren en/of los verstuurde gegevens worden niet meegenomen en krijgen geen oproep.
Verdere informatie over de metingen is op de website van de CvW beschikbaar.
 
Als je nog vragen hebt over de meting, stel deze aan het secretariaat